Rame uz rame sa Kastrom i Če Gevarom

Nova revolucija pokrenuta je na Kubi, ali ovoga puta u 3D video igri koja omogućava zainteresovanima da učestvuju u najslavnijim bitkama kubanske prošlosti, u ulozi likova nalik Fidelu Kastru ili Ernestu Če Gevari.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Odlicno. Novija istorija puna je oruzanih sukoba, koji su se vodili na bezbroj razlicitih egzotocnih lokacija. To je pravi rudnik zlata za pucacine. A svi svetski izdavaci se uhvatili Amerike i Americke politike kao pijani plota. Sve se vrti oko Njujorka i dobrog Amerikanca, koji ubija zle Ruse i Tilabine. Ali ovo na primer obecava. Lepo bi bilo napraviti pucacinu tipa Call of Duty o Korejskom ratu, ili o prvom svetskom ratu, ili o oktobarskoj revoluciji, ili o cecenskim ratovima. Stalker, Metro 2033 to su igrice koje mi se svidjaju zato sto nemaju veze sa Amerikom, ni po prici ni po lokaciji. A kakve bi tek igrice mi mogli da pravimo, sa svojom neiscrpnom ratnom istorijom. Od Kosovske bitke, do ratova devedesetih. Igrice su daleko najbolji nacin da izvezemo malo svoje politike u svet. I onako nas svi smatraju taroristima zbog americkih propagandnih filmova. Imamo programere, dizajnere, glumce, jedino nam fali kes, ali to moze da se prikupi kroz donacije.
  (Miroslav, 1. april 2013 05:25)

  # Link komentara

 2. Ne kontam kako će igrati igru, kada većina nema PC, možda na automatima na ulici... ?
   (Rango, 31. mart 2013 18:01)

  # Link komentara

 3. mogli bi mi nesto sa Titom napraviti
  (ramon, 31. mart 2013 18:00)

  # Link komentara

 4. Da, a novine nam pisu da Kubanci zaostaju u tehnologiji.
   (Nikolas, 31. mart 2013 15:07)

  # Link komentara

 5. ?Hasta la Victoria Siempre!
  (dark poet, Paris, 31. mart 2013 13:58)

  # Link komentara

Aktuelno

Za oštećeno vozilo u Hrvatskoj, naplata štete u Srbiji

19.04.2015. | Komentari: 2

Građani Srbije koji putujući kroz Hrvatsku dožive saobraćajnu nezgodu, kao i građani Hrvatske koji oštete vozilo u Srbiji, ubuduće će moći da naplate osiguranje u svojoj zemlji i gradu u kojem žive, umesto u državi u kojoj se nesreća dogodila.