Petak, 21.10.2016.

08:37

iPhone od vas skriva ove mogućnosti

Izvor: tportal.hr

iPhone od vas skriva ove moguænosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

IPhone

pre 7 godina

(Bozidar, 21. oktobar 2016 17:34) Problem je Bozidare sto si video nesto drugo a ne iPhone7. Da li se moze videti čija je kamera bolja iz izloga. Ne brukaj se!

Zurkolomac

pre 7 godina

REVOLUCIONARNO kod iPhona je APPLE PAY! I American Express a i Visa sada prihvataju placanje sa Apple Pay. Samsung i Note gube u značaju!

IPhone

pre 7 godina

Sta je ovim odvratnim noktom na slici
(Lele, 21. oktobar 2016 09:15) - Kako androidovci detaljno studiraju iPhone fotografiju. Steta za ovoliko zlobe..

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook
(Zurkolomac, 21. oktobar 2016 17:03)

Volim kada ovakvi nepismeni mozdano-zapostavljeni iSlucajevi koriste moj nick. Posalji mi broj tvog tekuceg racuna, pa cu ti uplatiti 200 evra da mozes posetiti kurs nekog jezika, nebitno kojeg. Pa se ponovo javi nakon 2-3 meseca da vidim da li ti je IQ dosegao barem broj 10.
Srecno i budi uporan...

Sarenakocka

pre 7 godina

Zbog toga i postoji razlika izmedju androida i ios-a. Ios uredjaji su jednostavno zasnovani da funkcionisu na drugaciji nacin. Nekome se to svidja a nekome ne. Meni se dopada to sto su razmisljali o svakom detalju. Kada nesto naprave to dovedu do savrsenstva. Do sada nisam naisao na nesto sto nisam uspeo da izvedem. Takodje mi se dopada sto cene svoje korisnike i obezbedjuju im visegodisnju podrsku i ispravljanje gresaka u rekordnom roku. Naravno da ces uvek naci manu nekom sistemu ili uredjaju ako to trazis. Sto se mene tice, ovo sve funkcionise savrseno i ono sto ima android a nema ios zapravo mi uopste nije potrebno. To je opet stvar ukusa i potrebe. Nisam od onih koji stalno menjaju telefone, kupuju nove racunare i tehniku. Prilikom kupovine trudim se da kupim nesto sto ce mi dugo sluziti i cime cu biti zadovoljan.

LoboToma

pre 7 godina

@retina ne bi verovao, ali to odavno mozes da radis na bilo kojoj kombinaciji smartphone-tablet-pc.
jednog dana kad krenu da prave iCar, svi ce da se hvale kako njihov auto pruza neverovatnu lakocu da se sa iPhona pusta muzika na ozvucenje od iCar.

Error404

pre 7 godina

(LoboToma, 21. oktobar 2016 23:11)
Sem message delivery opciju (priznajem da nedostaje), za sve ostalo postoji odgovarajuca applikaciha. U vecinom slucaja google. To je dokaz da se google ne plasi iphona, a siprotno da.
Primer google photo i mozes razmeniti slike sa bilo kojim uredjajem.

Imam iphone 6s i neki android (huewei p8 lite), i medjusobno super komuniciraju, iako he drugaci ios.

ajfonka

pre 7 godina

Nokat je dokaz da je ajfon ušao u narod - malo berem paprike, pa malo pričam na ajfon u pauzi Pinkovih zvezda. To je u današnjoj Srbiji srednja klasa!

LoboToma

pre 7 godina

@sarenakocka izmedju 2 apple uredjaja bluetooth? a sta ako recimo moja devojka nema iphone i itv itd? kako da na njenom sony tv pustim image mirroring? da menjam devojku ili drugare od kojih niko nema apple ili ima neko icloud resenje i za to?
danas su svi uredjaji kompatibilni za to povezivanje, pocetni problemi su prevazidjeni i rade svaki sa svim osim apple sa non apple.

da li si sliku poslatu preko vibera pokusao da pogledas i na necemu drugom osim iphone? na nekom kompu ili ekranu?
to sto tebi sms delivery nije potreban svaka cast, ali kakav je to argument? meni ne treba instagram i fejs, al ti verovatno ne bi bio najsrecniji bez tih aplikacija.
realno apple i treba da bude duplo skuplji jer uspevaju da ubede ljude da "im to ionako ne treba, jer kad bi svi imali apple nikome to ne bi ni palo na pamet da radi". to nije marketing, to je magija.

LoboToma

pre 7 godina

@dikhtukava zaboravio si jos neke stvari:
kada hoces da sacuvas draft sms - ne moze.
kada ukucas broj za zvanje i treba da promenis jednu cifru - ne moze
kad hoces da obrises sve propustene pozive - opet ne moze.
kada hoces da sortiras svoje slike u foldere - i tako dalje

Ske

pre 7 godina

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..
(Dikh tu kava, 21. oktobar 2016 16:49)

To se zove "Apple SIM" i trenutno je dostupno samo na iPad-u i samo u US i UK.
Nema tu sta Apple puno da uradi. Zali se mobilnim operaterima koji nisu bas odusevljeni ovom tehnologijom i svim se silama bore da je ne prihvate.

Retina

pre 7 godina

Imam 2 iPada, 2 iPhon-a i jedan MacBook. Znate li koje uzivanje je apsolutna sinhronizacija izmedju svih tih apple uredjaja. Počnem da pišem tekst na iPhonu u avionu, slezim kući i nadtavim ga dalje na MacBooku, tačno tami gde sam stao. Aki mu zatreba neku dokumenat ili foto, skinem sa iCloude bili gde da se balazim. Jednistavno - fantazija u radu.

Simeun

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04) Kada bi znali koje zadovoljstvo priuštuje rad sa IPHONOM, nebi progovorili ni jednu reč protiv! Znam da mnogi u rukama drze jeftin android, ali to ne sme da vam eazaru dušu i čini vas nesrecnim!

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook

Bozidar

pre 7 godina

Udjem u mts poslovnicu da pogledam novi IPhone 7 i ne mogu da verujem koliko je siromasan njegov dizajn i izgled,cak stavise odvratan je,ekran ogroman,kamera prosek i nista ama bas nista me nije odusevilo kao objektivnog posmatraca,brzina i funkcije opet nista posebno.
Budimo realni ali pada IPhone,odlutao je po pitanju dizajna,novitete ali gotovo da nema a pala je prodaja IPhone za 11%.
Da se ne lazemo,jedno je ime Samsung Galaxy 7 Edge,lestvica iznad.
Strucnjak za IPhone iz Srbije kaze da iako je nov izasao sada,kamera Galaxy 7 Edge je i dalje bolja od IPhone 7 a dizajn i izgled im je svemirski da se ne lazemo.
A neka se spremi Aple za novi tehnoloski udarac u vidu dizajna,kamere, performansi i td. kada izbace u 2017 otprilike do marta Samsung Galaxy 8,znaci tu je kraj price.
pozz

Zurkolomac

pre 7 godina

Jedna fenomenalna aplikacija kod iPhona je fantastični: IPHONE-PAY, koja sluzi za plaćanje usluga samo DODIROM! Sasa pristupa i Visa a očekuje se AMERICAN EKSPRESS. Ej Srbio, gde si?

LELA, Bgd

pre 7 godina

Nikad mi nije jasno kako se NE STIDE ovde prisutni Androidovci ksda se govori o iPhonu? Zašto be sakriju to sramno osećanje ljubomore?

Milica

pre 7 godina

112 iPhone aplikacija imam na iPhone7. Brzinom rakete se smenjuju funkcije i najbrze uradim sve ono sto zazelim. Zadovoljstvo koje se ne zaboravlja! Ne ljutite se Milica!

Sarenakocka

pre 7 godina

Strpljenja malo. Mnogo si nestrpljiv, nervozan i ozlojedjen. Ne valja ti to nikako. :) Niko te ne tera puskom da koristis taj telefon. Imamo svi mogucnost izbora kada nesto kupujemo i to je stvarno divna stvar :) Kupis sta ti odgovara i cime ces biti zadovoljan i resen problem. Nisam hteo da ulazim u neku polemiku vec samo da kazem da za sve postoji resenje. Dobronamerno sam naveo par solucija za ono sto si naveo kao problem. Pozdrav

Dikh tu kava

pre 7 godina

"Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu. "

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..

Sarenakocka

pre 7 godina

BT je zapravo mnogo funkcionalnije iskoriscen na Apple uredjajima nego na Android uredjajima. Omogucava mnostvo funkcija koji cine koriscenje ovih uredjaja pravim uzivanjem. Zaista je dobar osecaj kada su svi uredjaji koje koristite povezani i funkcionisu kao jedan, kada je sve sto radite na jednom mesto i dostupno gde god se nalazili. Za to je, recimo iskoriscena BT opcija umesto da sluzi slanju jedne fotografije izmedju 2 telefona sto vise niko i ne radi jer ima Viber i sl. Izmedju apple korisnika postoji Airdrop prenos podataka koji funkcionise perfektno.

Problem manjka memorije lako mozes resiti kupovinom dodatnog prostora na Icloud-u gde mozes cuvati apsolutno sve i sto ce ti biti dostupno gde god da ukucas svoj username i password, pa cak i na Windows racunaru.

Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu.

Nedostatak izvestaja za poruke je toliko zanemarljiv da sam potpuno i zaboravio da je to ikada i postojalo.

Aleksandar I

pre 7 godina

Ovaj lik sto pljuje po ljudima koji imaju android, pa kada bi izasao nekad iz zemlje, osim mozda sto ides paradajz ture po Grckoj, kada bi video ko sve nosi Iphone po belom svetu, shvatio bi da telefon nije za prestiz i zavist vec da zavrsi odredjene funkcije koji mu ljudi zadaju. I da jos da ti kazem da kuckam poruku sa Iphone 4s pa se uopste ne uzbudjujem sta neko misli pogotovo ti kao ti.

Dikh tu kava

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04)

Androidasi? To je implikacija da postoje i iOS-ovci? Fizicka lica od krvi i mesa, "fanovi" operativnog sistema? Da li je medicina dorasla ovom do sada najvećem izazovu..? :)

Verovatno sam, inače, na pravom mestu da Vam postavim pitanje: potpuno razumem superiornost iOS-a, samo sam u dilemi iz kog tačno razloga bi "Androidaši" najviše zavideli "iOS"-ovcima? Na nedostatku BT funkcionalnosti, nedostatku eksterne memorije, nedostatku delivery report-a za poruke između 2 OS-a ili pak na nedostatku dual-sim funkcionalnosti. Dvoumim se, pa ako može iskreno mišljenje. Korisnik sam 6s+, pa mi treba "ekspertski" nalaz zašto da se ne vratim na Android, osim što iPhone dosta lepo "leži" na stolu u kafiću. Hvala unapred..

Regina Falange

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.

miki

pre 7 godina

Skriva i to da na model iphone7 sa najslabijom internom memorijom ugradjuju 10 puta sporiji cip. Dokazano na svim mogucim sintetickim testovima a i u praksi pri kopiranju.

Dikh tu kava

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04)

Androidasi? To je implikacija da postoje i iOS-ovci? Fizicka lica od krvi i mesa, "fanovi" operativnog sistema? Da li je medicina dorasla ovom do sada najvećem izazovu..? :)

Verovatno sam, inače, na pravom mestu da Vam postavim pitanje: potpuno razumem superiornost iOS-a, samo sam u dilemi iz kog tačno razloga bi "Androidaši" najviše zavideli "iOS"-ovcima? Na nedostatku BT funkcionalnosti, nedostatku eksterne memorije, nedostatku delivery report-a za poruke između 2 OS-a ili pak na nedostatku dual-sim funkcionalnosti. Dvoumim se, pa ako može iskreno mišljenje. Korisnik sam 6s+, pa mi treba "ekspertski" nalaz zašto da se ne vratim na Android, osim što iPhone dosta lepo "leži" na stolu u kafiću. Hvala unapred..

Aleksandar I

pre 7 godina

Ovaj lik sto pljuje po ljudima koji imaju android, pa kada bi izasao nekad iz zemlje, osim mozda sto ides paradajz ture po Grckoj, kada bi video ko sve nosi Iphone po belom svetu, shvatio bi da telefon nije za prestiz i zavist vec da zavrsi odredjene funkcije koji mu ljudi zadaju. I da jos da ti kazem da kuckam poruku sa Iphone 4s pa se uopste ne uzbudjujem sta neko misli pogotovo ti kao ti.

Dikh tu kava

pre 7 godina

"Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu. "

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..

Regina Falange

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.

miki

pre 7 godina

Skriva i to da na model iphone7 sa najslabijom internom memorijom ugradjuju 10 puta sporiji cip. Dokazano na svim mogucim sintetickim testovima a i u praksi pri kopiranju.

Retina

pre 7 godina

Imam 2 iPada, 2 iPhon-a i jedan MacBook. Znate li koje uzivanje je apsolutna sinhronizacija izmedju svih tih apple uredjaja. Počnem da pišem tekst na iPhonu u avionu, slezim kući i nadtavim ga dalje na MacBooku, tačno tami gde sam stao. Aki mu zatreba neku dokumenat ili foto, skinem sa iCloude bili gde da se balazim. Jednistavno - fantazija u radu.

Sarenakocka

pre 7 godina

BT je zapravo mnogo funkcionalnije iskoriscen na Apple uredjajima nego na Android uredjajima. Omogucava mnostvo funkcija koji cine koriscenje ovih uredjaja pravim uzivanjem. Zaista je dobar osecaj kada su svi uredjaji koje koristite povezani i funkcionisu kao jedan, kada je sve sto radite na jednom mesto i dostupno gde god se nalazili. Za to je, recimo iskoriscena BT opcija umesto da sluzi slanju jedne fotografije izmedju 2 telefona sto vise niko i ne radi jer ima Viber i sl. Izmedju apple korisnika postoji Airdrop prenos podataka koji funkcionise perfektno.

Problem manjka memorije lako mozes resiti kupovinom dodatnog prostora na Icloud-u gde mozes cuvati apsolutno sve i sto ce ti biti dostupno gde god da ukucas svoj username i password, pa cak i na Windows racunaru.

Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu.

Nedostatak izvestaja za poruke je toliko zanemarljiv da sam potpuno i zaboravio da je to ikada i postojalo.

Milica

pre 7 godina

112 iPhone aplikacija imam na iPhone7. Brzinom rakete se smenjuju funkcije i najbrze uradim sve ono sto zazelim. Zadovoljstvo koje se ne zaboravlja! Ne ljutite se Milica!

Bozidar

pre 7 godina

Udjem u mts poslovnicu da pogledam novi IPhone 7 i ne mogu da verujem koliko je siromasan njegov dizajn i izgled,cak stavise odvratan je,ekran ogroman,kamera prosek i nista ama bas nista me nije odusevilo kao objektivnog posmatraca,brzina i funkcije opet nista posebno.
Budimo realni ali pada IPhone,odlutao je po pitanju dizajna,novitete ali gotovo da nema a pala je prodaja IPhone za 11%.
Da se ne lazemo,jedno je ime Samsung Galaxy 7 Edge,lestvica iznad.
Strucnjak za IPhone iz Srbije kaze da iako je nov izasao sada,kamera Galaxy 7 Edge je i dalje bolja od IPhone 7 a dizajn i izgled im je svemirski da se ne lazemo.
A neka se spremi Aple za novi tehnoloski udarac u vidu dizajna,kamere, performansi i td. kada izbace u 2017 otprilike do marta Samsung Galaxy 8,znaci tu je kraj price.
pozz

Sarenakocka

pre 7 godina

Zbog toga i postoji razlika izmedju androida i ios-a. Ios uredjaji su jednostavno zasnovani da funkcionisu na drugaciji nacin. Nekome se to svidja a nekome ne. Meni se dopada to sto su razmisljali o svakom detalju. Kada nesto naprave to dovedu do savrsenstva. Do sada nisam naisao na nesto sto nisam uspeo da izvedem. Takodje mi se dopada sto cene svoje korisnike i obezbedjuju im visegodisnju podrsku i ispravljanje gresaka u rekordnom roku. Naravno da ces uvek naci manu nekom sistemu ili uredjaju ako to trazis. Sto se mene tice, ovo sve funkcionise savrseno i ono sto ima android a nema ios zapravo mi uopste nije potrebno. To je opet stvar ukusa i potrebe. Nisam od onih koji stalno menjaju telefone, kupuju nove racunare i tehniku. Prilikom kupovine trudim se da kupim nesto sto ce mi dugo sluziti i cime cu biti zadovoljan.

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook

Ske

pre 7 godina

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..
(Dikh tu kava, 21. oktobar 2016 16:49)

To se zove "Apple SIM" i trenutno je dostupno samo na iPad-u i samo u US i UK.
Nema tu sta Apple puno da uradi. Zali se mobilnim operaterima koji nisu bas odusevljeni ovom tehnologijom i svim se silama bore da je ne prihvate.

LoboToma

pre 7 godina

@sarenakocka izmedju 2 apple uredjaja bluetooth? a sta ako recimo moja devojka nema iphone i itv itd? kako da na njenom sony tv pustim image mirroring? da menjam devojku ili drugare od kojih niko nema apple ili ima neko icloud resenje i za to?
danas su svi uredjaji kompatibilni za to povezivanje, pocetni problemi su prevazidjeni i rade svaki sa svim osim apple sa non apple.

da li si sliku poslatu preko vibera pokusao da pogledas i na necemu drugom osim iphone? na nekom kompu ili ekranu?
to sto tebi sms delivery nije potreban svaka cast, ali kakav je to argument? meni ne treba instagram i fejs, al ti verovatno ne bi bio najsrecniji bez tih aplikacija.
realno apple i treba da bude duplo skuplji jer uspevaju da ubede ljude da "im to ionako ne treba, jer kad bi svi imali apple nikome to ne bi ni palo na pamet da radi". to nije marketing, to je magija.

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook
(Zurkolomac, 21. oktobar 2016 17:03)

Volim kada ovakvi nepismeni mozdano-zapostavljeni iSlucajevi koriste moj nick. Posalji mi broj tvog tekuceg racuna, pa cu ti uplatiti 200 evra da mozes posetiti kurs nekog jezika, nebitno kojeg. Pa se ponovo javi nakon 2-3 meseca da vidim da li ti je IQ dosegao barem broj 10.
Srecno i budi uporan...

LELA, Bgd

pre 7 godina

Nikad mi nije jasno kako se NE STIDE ovde prisutni Androidovci ksda se govori o iPhonu? Zašto be sakriju to sramno osećanje ljubomore?

Simeun

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04) Kada bi znali koje zadovoljstvo priuštuje rad sa IPHONOM, nebi progovorili ni jednu reč protiv! Znam da mnogi u rukama drze jeftin android, ali to ne sme da vam eazaru dušu i čini vas nesrecnim!

LoboToma

pre 7 godina

@dikhtukava zaboravio si jos neke stvari:
kada hoces da sacuvas draft sms - ne moze.
kada ukucas broj za zvanje i treba da promenis jednu cifru - ne moze
kad hoces da obrises sve propustene pozive - opet ne moze.
kada hoces da sortiras svoje slike u foldere - i tako dalje

Sarenakocka

pre 7 godina

Strpljenja malo. Mnogo si nestrpljiv, nervozan i ozlojedjen. Ne valja ti to nikako. :) Niko te ne tera puskom da koristis taj telefon. Imamo svi mogucnost izbora kada nesto kupujemo i to je stvarno divna stvar :) Kupis sta ti odgovara i cime ces biti zadovoljan i resen problem. Nisam hteo da ulazim u neku polemiku vec samo da kazem da za sve postoji resenje. Dobronamerno sam naveo par solucija za ono sto si naveo kao problem. Pozdrav

ajfonka

pre 7 godina

Nokat je dokaz da je ajfon ušao u narod - malo berem paprike, pa malo pričam na ajfon u pauzi Pinkovih zvezda. To je u današnjoj Srbiji srednja klasa!

Zurkolomac

pre 7 godina

Jedna fenomenalna aplikacija kod iPhona je fantastični: IPHONE-PAY, koja sluzi za plaćanje usluga samo DODIROM! Sasa pristupa i Visa a očekuje se AMERICAN EKSPRESS. Ej Srbio, gde si?

Error404

pre 7 godina

(LoboToma, 21. oktobar 2016 23:11)
Sem message delivery opciju (priznajem da nedostaje), za sve ostalo postoji odgovarajuca applikaciha. U vecinom slucaja google. To je dokaz da se google ne plasi iphona, a siprotno da.
Primer google photo i mozes razmeniti slike sa bilo kojim uredjajem.

Imam iphone 6s i neki android (huewei p8 lite), i medjusobno super komuniciraju, iako he drugaci ios.

LoboToma

pre 7 godina

@retina ne bi verovao, ali to odavno mozes da radis na bilo kojoj kombinaciji smartphone-tablet-pc.
jednog dana kad krenu da prave iCar, svi ce da se hvale kako njihov auto pruza neverovatnu lakocu da se sa iPhona pusta muzika na ozvucenje od iCar.

IPhone

pre 7 godina

Sta je ovim odvratnim noktom na slici
(Lele, 21. oktobar 2016 09:15) - Kako androidovci detaljno studiraju iPhone fotografiju. Steta za ovoliko zlobe..

IPhone

pre 7 godina

(Bozidar, 21. oktobar 2016 17:34) Problem je Bozidare sto si video nesto drugo a ne iPhone7. Da li se moze videti čija je kamera bolja iz izloga. Ne brukaj se!

Zurkolomac

pre 7 godina

REVOLUCIONARNO kod iPhona je APPLE PAY! I American Express a i Visa sada prihvataju placanje sa Apple Pay. Samsung i Note gube u značaju!

Sarenakocka

pre 7 godina

BT je zapravo mnogo funkcionalnije iskoriscen na Apple uredjajima nego na Android uredjajima. Omogucava mnostvo funkcija koji cine koriscenje ovih uredjaja pravim uzivanjem. Zaista je dobar osecaj kada su svi uredjaji koje koristite povezani i funkcionisu kao jedan, kada je sve sto radite na jednom mesto i dostupno gde god se nalazili. Za to je, recimo iskoriscena BT opcija umesto da sluzi slanju jedne fotografije izmedju 2 telefona sto vise niko i ne radi jer ima Viber i sl. Izmedju apple korisnika postoji Airdrop prenos podataka koji funkcionise perfektno.

Problem manjka memorije lako mozes resiti kupovinom dodatnog prostora na Icloud-u gde mozes cuvati apsolutno sve i sto ce ti biti dostupno gde god da ukucas svoj username i password, pa cak i na Windows racunaru.

Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu.

Nedostatak izvestaja za poruke je toliko zanemarljiv da sam potpuno i zaboravio da je to ikada i postojalo.

Regina Falange

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.

Dikh tu kava

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.
Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04)

Androidasi? To je implikacija da postoje i iOS-ovci? Fizicka lica od krvi i mesa, "fanovi" operativnog sistema? Da li je medicina dorasla ovom do sada najvećem izazovu..? :)

Verovatno sam, inače, na pravom mestu da Vam postavim pitanje: potpuno razumem superiornost iOS-a, samo sam u dilemi iz kog tačno razloga bi "Androidaši" najviše zavideli "iOS"-ovcima? Na nedostatku BT funkcionalnosti, nedostatku eksterne memorije, nedostatku delivery report-a za poruke između 2 OS-a ili pak na nedostatku dual-sim funkcionalnosti. Dvoumim se, pa ako može iskreno mišljenje. Korisnik sam 6s+, pa mi treba "ekspertski" nalaz zašto da se ne vratim na Android, osim što iPhone dosta lepo "leži" na stolu u kafiću. Hvala unapred..

miki

pre 7 godina

Skriva i to da na model iphone7 sa najslabijom internom memorijom ugradjuju 10 puta sporiji cip. Dokazano na svim mogucim sintetickim testovima a i u praksi pri kopiranju.

LELA, Bgd

pre 7 godina

Nikad mi nije jasno kako se NE STIDE ovde prisutni Androidovci ksda se govori o iPhonu? Zašto be sakriju to sramno osećanje ljubomore?

Bozidar

pre 7 godina

Udjem u mts poslovnicu da pogledam novi IPhone 7 i ne mogu da verujem koliko je siromasan njegov dizajn i izgled,cak stavise odvratan je,ekran ogroman,kamera prosek i nista ama bas nista me nije odusevilo kao objektivnog posmatraca,brzina i funkcije opet nista posebno.
Budimo realni ali pada IPhone,odlutao je po pitanju dizajna,novitete ali gotovo da nema a pala je prodaja IPhone za 11%.
Da se ne lazemo,jedno je ime Samsung Galaxy 7 Edge,lestvica iznad.
Strucnjak za IPhone iz Srbije kaze da iako je nov izasao sada,kamera Galaxy 7 Edge je i dalje bolja od IPhone 7 a dizajn i izgled im je svemirski da se ne lazemo.
A neka se spremi Aple za novi tehnoloski udarac u vidu dizajna,kamere, performansi i td. kada izbace u 2017 otprilike do marta Samsung Galaxy 8,znaci tu je kraj price.
pozz

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook

Zurkolomac

pre 7 godina

Jedna fenomenalna aplikacija kod iPhona je fantastični: IPHONE-PAY, koja sluzi za plaćanje usluga samo DODIROM! Sasa pristupa i Visa a očekuje se AMERICAN EKSPRESS. Ej Srbio, gde si?

Simeun

pre 7 godina

Nije tekst tu da nagovara vas Androidase da kupite iPhone, vec za nas koji ga vec imamo.Nemojte dozvoliti da vas zavist toliko otupi. Naskodicete samo sebi.
(Regina Falange, 21. oktobar 2016 12:04) Kada bi znali koje zadovoljstvo priuštuje rad sa IPHONOM, nebi progovorili ni jednu reč protiv! Znam da mnogi u rukama drze jeftin android, ali to ne sme da vam eazaru dušu i čini vas nesrecnim!

Retina

pre 7 godina

Imam 2 iPada, 2 iPhon-a i jedan MacBook. Znate li koje uzivanje je apsolutna sinhronizacija izmedju svih tih apple uredjaja. Počnem da pišem tekst na iPhonu u avionu, slezim kući i nadtavim ga dalje na MacBooku, tačno tami gde sam stao. Aki mu zatreba neku dokumenat ili foto, skinem sa iCloude bili gde da se balazim. Jednistavno - fantazija u radu.

ajfonka

pre 7 godina

Nokat je dokaz da je ajfon ušao u narod - malo berem paprike, pa malo pričam na ajfon u pauzi Pinkovih zvezda. To je u današnjoj Srbiji srednja klasa!

Aleksandar I

pre 7 godina

Ovaj lik sto pljuje po ljudima koji imaju android, pa kada bi izasao nekad iz zemlje, osim mozda sto ides paradajz ture po Grckoj, kada bi video ko sve nosi Iphone po belom svetu, shvatio bi da telefon nije za prestiz i zavist vec da zavrsi odredjene funkcije koji mu ljudi zadaju. I da jos da ti kazem da kuckam poruku sa Iphone 4s pa se uopste ne uzbudjujem sta neko misli pogotovo ti kao ti.

Ske

pre 7 godina

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..
(Dikh tu kava, 21. oktobar 2016 16:49)

To se zove "Apple SIM" i trenutno je dostupno samo na iPad-u i samo u US i UK.
Nema tu sta Apple puno da uradi. Zali se mobilnim operaterima koji nisu bas odusevljeni ovom tehnologijom i svim se silama bore da je ne prihvate.

Milica

pre 7 godina

112 iPhone aplikacija imam na iPhone7. Brzinom rakete se smenjuju funkcije i najbrze uradim sve ono sto zazelim. Zadovoljstvo koje se ne zaboravlja! Ne ljutite se Milica!

LoboToma

pre 7 godina

@dikhtukava zaboravio si jos neke stvari:
kada hoces da sacuvas draft sms - ne moze.
kada ukucas broj za zvanje i treba da promenis jednu cifru - ne moze
kad hoces da obrises sve propustene pozive - opet ne moze.
kada hoces da sortiras svoje slike u foldere - i tako dalje

Sarenakocka

pre 7 godina

Zbog toga i postoji razlika izmedju androida i ios-a. Ios uredjaji su jednostavno zasnovani da funkcionisu na drugaciji nacin. Nekome se to svidja a nekome ne. Meni se dopada to sto su razmisljali o svakom detalju. Kada nesto naprave to dovedu do savrsenstva. Do sada nisam naisao na nesto sto nisam uspeo da izvedem. Takodje mi se dopada sto cene svoje korisnike i obezbedjuju im visegodisnju podrsku i ispravljanje gresaka u rekordnom roku. Naravno da ces uvek naci manu nekom sistemu ili uredjaju ako to trazis. Sto se mene tice, ovo sve funkcionise savrseno i ono sto ima android a nema ios zapravo mi uopste nije potrebno. To je opet stvar ukusa i potrebe. Nisam od onih koji stalno menjaju telefone, kupuju nove racunare i tehniku. Prilikom kupovine trudim se da kupim nesto sto ce mi dugo sluziti i cime cu biti zadovoljan.

Zurkolomac

pre 7 godina

Mark Zukerberg i Bil Gejt imaju iPHONE. Takodje Obama Mišel, Madona i Ledi Gaga. Kardašijan... Treba li vam komentar? Isto je to i sa MacBook
(Zurkolomac, 21. oktobar 2016 17:03)

Volim kada ovakvi nepismeni mozdano-zapostavljeni iSlucajevi koriste moj nick. Posalji mi broj tvog tekuceg racuna, pa cu ti uplatiti 200 evra da mozes posetiti kurs nekog jezika, nebitno kojeg. Pa se ponovo javi nakon 2-3 meseca da vidim da li ti je IQ dosegao barem broj 10.
Srecno i budi uporan...

Zurkolomac

pre 7 godina

REVOLUCIONARNO kod iPhona je APPLE PAY! I American Express a i Visa sada prihvataju placanje sa Apple Pay. Samsung i Note gube u značaju!

Sarenakocka

pre 7 godina

Strpljenja malo. Mnogo si nestrpljiv, nervozan i ozlojedjen. Ne valja ti to nikako. :) Niko te ne tera puskom da koristis taj telefon. Imamo svi mogucnost izbora kada nesto kupujemo i to je stvarno divna stvar :) Kupis sta ti odgovara i cime ces biti zadovoljan i resen problem. Nisam hteo da ulazim u neku polemiku vec samo da kazem da za sve postoji resenje. Dobronamerno sam naveo par solucija za ono sto si naveo kao problem. Pozdrav

LoboToma

pre 7 godina

@sarenakocka izmedju 2 apple uredjaja bluetooth? a sta ako recimo moja devojka nema iphone i itv itd? kako da na njenom sony tv pustim image mirroring? da menjam devojku ili drugare od kojih niko nema apple ili ima neko icloud resenje i za to?
danas su svi uredjaji kompatibilni za to povezivanje, pocetni problemi su prevazidjeni i rade svaki sa svim osim apple sa non apple.

da li si sliku poslatu preko vibera pokusao da pogledas i na necemu drugom osim iphone? na nekom kompu ili ekranu?
to sto tebi sms delivery nije potreban svaka cast, ali kakav je to argument? meni ne treba instagram i fejs, al ti verovatno ne bi bio najsrecniji bez tih aplikacija.
realno apple i treba da bude duplo skuplji jer uspevaju da ubede ljude da "im to ionako ne treba, jer kad bi svi imali apple nikome to ne bi ni palo na pamet da radi". to nije marketing, to je magija.

IPhone

pre 7 godina

Sta je ovim odvratnim noktom na slici
(Lele, 21. oktobar 2016 09:15) - Kako androidovci detaljno studiraju iPhone fotografiju. Steta za ovoliko zlobe..

IPhone

pre 7 godina

(Bozidar, 21. oktobar 2016 17:34) Problem je Bozidare sto si video nesto drugo a ne iPhone7. Da li se moze videti čija je kamera bolja iz izloga. Ne brukaj se!

Dikh tu kava

pre 7 godina

"Apple je resio da umesto da pravi dual sim telefone napravi mogucnost jednostavnog ubacivanja koda sa bilo kog operatera i koriscenja veceg broja operatera na jednom telefonu. "

Zvuči naprosto savršeno. Velika novost za mene. Može li neki link, ili još bolje uputstvo kako da na mom iPhone-u koristim dva broja, srpski operater? Častim kad aktiviram, podrazumeva se..

Error404

pre 7 godina

(LoboToma, 21. oktobar 2016 23:11)
Sem message delivery opciju (priznajem da nedostaje), za sve ostalo postoji odgovarajuca applikaciha. U vecinom slucaja google. To je dokaz da se google ne plasi iphona, a siprotno da.
Primer google photo i mozes razmeniti slike sa bilo kojim uredjajem.

Imam iphone 6s i neki android (huewei p8 lite), i medjusobno super komuniciraju, iako he drugaci ios.

LoboToma

pre 7 godina

@retina ne bi verovao, ali to odavno mozes da radis na bilo kojoj kombinaciji smartphone-tablet-pc.
jednog dana kad krenu da prave iCar, svi ce da se hvale kako njihov auto pruza neverovatnu lakocu da se sa iPhona pusta muzika na ozvucenje od iCar.