Twitter: 3,4 miliona tvitova o kraljevskom venčanju

Venčanju princa Harija i američke glumice Megan Markl bilo je posvećeno 3,4 miliona statusa na Tviteru (tvita), u periodu između dva sata posle ponoći i 15.30, saopštio je danas Twitter.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Subota, 19.05.2018.

20:00

Twitter: 3,4 miliona tvitova o kraljevskom venčanju
Foto: Thinkstock

Ta društvena mreža je, kako prenosi BBC, saopštila da su tri trenutka sa venčanja o kojima je najviše bilo komentara bili govor crnog američkog biskupa Majkla Brusa Karija, koji je brojao 40.000 tvitova po minuti, zatim Šeku Kaneh-Mejsonovo izvođenje numere "Ave Marija" na violončelu koji je imao 28.000 tvitova po minuti i proglašenje Harija i Megan venčanima koje je imalo 27.000 tvitova po minuti.

Pored bračnog para, među ljudima o kojima se najviše tokom dana pisalo su bili fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija Bekam, voditeljka Opra Vinfri, pokojna princeza Dajana i supruga glumca Džordža Klunija, advokatica Amal Kluni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: