Ovaj Trampov video je na Twitter-u podeljen 340.000 puta

Video montaža u kojoj američki predsednik Donald Tramp "udara" čoveka u odelu čije je lice prekriveno logom CNN-a postao je njegova najpopularnija objava na Twitter-u.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.07.2017.

17:42

Ovaj Trampov video je na Twitter-u podeljen 340.000 puta
Foto: Twitter Video Screenshot

Tramp je objavio "šaljivi" snimak u nedelju ujutru i on je do danas podeljen na Twitter-u više od 340.000 puta.

Portparol društvene mreže Twitter potvrdio je da je taj klip trenutno najpopularniji tvit američkog predsednika.

Predsednik SAD ima više od 33 miliona pratilaca na Twitteru. Klip na kojem on "udara" čoveka čije je lice pokriveno logom CNN-a objavljen je na predsedničkom profilu na Twitteru koji ima više od 19 miliona pratilaca.

Klip od 28 sekundi objavljen je preko Trampovog zvaničnog Twitter naloga sa porukom u kojoj preimenuje CNN u FNN, Televizijsku mrežu lažnih vesti (FraudNews#FNN).

Nije jasno ko je producent tog kratkog videa koji izgleda da je montirana verzija Trampovog pojavljivanja na borilačkom spektaklu "World Wrestling Entertainment" 2007.

Tramp je nastavio agresivno tokom dana i na Twitteru napisao da "nepošteni mediji NIKAD neće da nas spreče da ostvarimo naše ciljeve u ime VELIKOG AMERIČKOG NARODA".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: