Facebook testira unakrsna obaveštenja na Instagramu i Messengeru

Facebook je prešao dug put od dana kada je bio posmatran samo kao platforma za društveno umrežavanje, i kada se smatrao naslednikom društvenih mreža kao što su Friendster ili MySpace.

Tehnopolis

Izvor: Radiosarajevo.ba

Nedelja, 21.05.2017.

18:10

Facebook testira unakrsna obaveštenja na Instagramu i Messengeru
Foto: Gettyimages

Ovih dana Facebook ne samo da je mnogo veći, već ima i neke druge kompanije u svom vlasništvu, kao što su WhatsApp i Instagram.

Ipak, ono što kompanija sada pokušava da uradi jeste da poveže sve svoje proizvode i servise u jedinstvenu celinu putem unakrsnih obaveštenja.

Ova funkcija je prvobitno otkrivena od strane analitičarke društvenih medija Meri Smit, koja je objavila snimak ekrana na kojem se vidi da Facebook aplikacija sada može da uputi korisnicima obaveštenja koja će možda dobijati od drugih servisa u vlasništvu kompanije, kao što su Messenger i Instagram.

Facebook je nakon toga potvrdio za TechCrunch da je ova funkcija u fazi testiranja.

Još nije saopšteno kada bi nova funkcija mogla da bude objavljena svim korisnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: