Nova Pornhubova aplikacija cenzuriše golišave fotografije

Golišave fotografije, uprkos svojoj provokativnosti i škakljivosti, postoje od kada je sama fotografija i izmišljena. Od uvek su izazivale pažnju, pokretale priče i kritike, ali i raspaljivale maštu. Sa novom aplikacijom više nema izgovora za pretrene kritike od strane "čistinaca".

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 29.04.2017.

16:59

Nova Pornhubova aplikacija cenzuriše golišave fotografije
Printscreen YouTube/Pornhub

Jedan od najpoznatjih porno sajtova na svetu PornHub, nedavno je predstavio aplikaciju za cenzurisanje golišavih fotografija.

Da bi korisnike društvenih mreža, najviše Instagrama i Fejsbuka, ohrabrili da bez autocenzure objavljuju svoje fotografije u oskudnom izdanju, u PornHub-u su kreirali aplikaciju TrickPics. Ona na postojeće golišave slike postavlja maštovite prekrivače, pa "strateški delovi" tela ostaju sakriveni iza mnogobrojnih zanimljivih "maski".

Zvaničnici tvrde da TrickPics nudi apsolutnu privatnost. Fotografije neće odlaziti u njihove baze podataka, odnosno aplikacija neće preuzimati sadržaj od svojih korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: