Odlične vesti za sve korisnike Twittera

Iz Twittera su prošle godine najavili promene koje bi korisnicima, u nekim slučajevima, trebalo da omoguće povećanje broja slovnih znakova. Nije reč o povećanju broja karaktera koji mogu sa se pišu u jednom tvitu, on i dalje ostaje 140, već o promeni načina računanja znakova.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Petak, 31.03.2017.

10:30

Odlične vesti za sve korisnike Twittera
GettyImages

Prema poslednjoj najavi iz Twitter-a, u 140 znakova se više neće računati medijski sadržaji poput fotografija i video snmiaka, kao ni korisnička imena (@korisničko ime) prilikom odgovora korisniku ili korisnicima te mreže.

I dok je deo ovih promena već neko vreme aktivan, iz Twitter-a su tek juče objavili da se dužina korisničkih imena više neće uračunavati u 140 slovnih znakova. U slučaju odgovora većoj grupi korisnika, samo njihovo spominjanje u tvitu oduzimalo je većinu karaktera za tvitovanje, što se više neće događati. Ime korisnika kome se odgovara na tvit neće se više pojavljivati unutar vašeg tvita, već iznad poruke u koju će se sada napokon moći upisati svih 140 znakova.

Ove promene uvedene su kako na vebu tako i na mobilnim uređajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: