Dorsi o Zakerbergovim inovacijama: Mi to radimo već 10 godina

Poslednjih nekoliko pokušaja Twittera da definiše sebe mogu se svesti na dve reči: prenos uživo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 27.04.2016.

10:55

Dorsi o Zakerbergovim inovacijama: Mi to radimo već 10 godina
Foto: Gettyimages

Prema rečima Džeka Dorsija, izvršnog direktora kompanije, upravo ova opcija je nešto što Twitter čini toliko posebnim.

Zato je bilo pitanje dana kada će Dorsija novinari upitati za komentar u vezi sa promenama koje je Zakerberg nedavno uveo na Facebooku – pokretanje aplikacije za prenos uživo.

“Mi to činimo već 10 godina”, odgovorio je Dorsi.

“Verujemo da na tom polju držimo poziciju lidera. Nije reč samo o prenosima uživo, već i o zastupljenosti razgovora koji se tiču aktuelnih dešavanja. Naša društvena mreža je javna, široko rasprostranjena, jednostavna i pregledna. Twitter je oduvek bio najbolje mesto na kojem odmah možete videti šta se dešava, mesto koje okuplja ljude oko nekog određenog iskustva”, dodao je.

Dorsi je istakao da je najlakši način da se dođe do informacije o nekom dešavanju – upravo preko Twittera.

“Veliki broj tvitova pružiće vam informacije koje u tom trenutku ne biste mogli da nađete ni na jednom drugom mestu, ali i mogućnost da ti ljudi na licu mesta sa vama lično podele svoje iskustvo. Upravo to je ono što ćemo i ubuduće nastaviti da radimo”, zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: