Google ukida Gmail?

Na Gmail.com domenu trenutno se dešava nešto veoma interesantno... Google je korisnike počeo da obaveštava o svom eksperimentalnom servisu Inbox By Gmail koji se pojavljuje umesto Gmail naloga.

Tehnopolis

Izvor: Forbes

Subota, 05.12.2015.

22:40

Default images

Foto: Cairo / Flickr.com

Kada se korisnik uloguje, pojavljuje se sledeće obaveštenje:
Kako se čini, nezavisna inbox.google.com adresa za beta verziju servisa će nestati, a Inbox se umesto toga prebacuje na gmail.com.

Dobra vest je da svaki korisnik, koji ne želi da zameni Gmail Inbox-om, ima opciju da ga isključi (opcija 'turn it off'), piše Forbes.

Ono što je sasvim jasno je da Google nakon 14 meseci testiranja spreman da lansira Inbox, i da ga postavljanjem na gmail.com URL vidi pre kao zamenu za Gmail nego odvojeni servis, kao što je prvobitno bilo planirano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: