Facebook: Zvezde će direktno emitovati video sadržaj

Facebook lansira nov proizvod namenjen poznatim ličnostima koje će od sada moći direktno da emituju video sadržaje na toj društvenoj mreži.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2015.

15:26

Default images
Beta / AP Photo/Alan Diaz

Nova funkcija, nazvana Live biće integrisana u aplikaciju Facebook Mentions, koja je lansirana prošlog leta a namenjena pre svega poznatim ličnostima iz sveta sporta, muzike, zabave ili politike.

Ti video sadržaji će se pojavljivati među aktuelnostima članova Facebooka koji prate te poznate ličnosti. Oni će moći direktno da daju komentare tokom emitovanja snimka ili da dele video snimak sa svojim prijateljima.

Video sadržaj će ostati dostupan na Facebook stranici poznate ličnosti nakon emitovanja. Live je zanimljiv i autentičan način da se bude u kontaktu sa poznatim ličnostima koje vas interesuju u realnom vremenu, objavio je Facebook.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: