Facegloria: "Bogougodna" društvena mreža

Za sve one koji smatraju da su aktuelne društvene mreže leglo nemorala, pokrenut je novi sajt Facegloria.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

09:17

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Ova platforma namenjena evangelistima iz Brazila obećava platformu “bez greha”, pošto će neprimereni postovi, seksi selfiji i sve što ima bilo kakve naznake homoseksualnosti biti uklanjano s mreže.

Dizajner Atila Baros kaže da je sajt zabranio upotrebu 600 “grešnih reči” i ima dugme “Amin” umesto “Like.

“Na Facebooku se viđa mnogo nasilja i pornografije. Zato smo poželeli da napravimo mrežu na kojoj ćemo razgovarati o Bogu, ljubavi i širiti Njegovu reč”, rekao je Baros.

Facegloria je već privukla 100.000 članova, a tvorci se nadaju da će ovaj “bezgrešni” sajt privući i mnogo više.

“Želimo da budemo moralniji i tehnički bolji od Facebooka. Želimo da svi brazilski evangelisti dođu na Facegloriu”, kaže Baros.

Iako je trenutno dostupna samo na portugalskom jeziku, mreža bi trebalo da se pojavi i na drugim jezicima, a uskoro će izaći i mobilna aplikacija za ovaj sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: