Kako da pronađete stare objave na Facebooku?

Pronalaženje starih postova na Facebooku od sada je mnogo lakše.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.12.2014.

22:06

Default images

Facebook je ažurirao pretragu tako da sada možete pronaći vaše ili postove vaših prijatelja od pre nekoliko meseci, pa i godina. Opcija je već dostupna na aplikaciji za iPhone, a još nije poznato kada će biti omogućena i korisnicima Android uređaja.

Facebook pretrage zasnivaju se na ključnim rečima u postu, pa najbolje funkcioniše, ako se sećate tačno šta tražite.

“Uz brzu pretragu možete doći do videa sa vašeg diplomiranja, novinskog članka koji ste planirali da pročitate ili fotografije prijatelja sa prošlogodišnje svadbe”, stoji u Facebook blog postu.

Međutim, rezultati pretrage nisu prikazani u hronološkom redu, pa ćete ipak morati da skrolujete, kako biste došli do posta koji tražite. Biće vam nešto lakše, ako precizirate da li tražite stranice, fotografije, aplikacije ili postove.

Iako opcija nije savršena, očekuje se da će je Facebook usavršiti vremenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: