Konferencija "Internet Dijalog Srbije"

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje danas u Domu Narodne skupštine konferenciju "Internet Dijalog Srbije" u cilju daljeg razvoja informacionog društva i interneta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2014.

11:29

Default images

Reč je o inicijativi, sličnoj evropskim i incijativama širom sveta, koja je otvorena za neformalne diskusije i razmenu mišljenja zainteresovanih iz cele Srbije o pitanjima razvoja, upotrebe i upravljanja internetom, saopštilo je ministarstvo.

Srbija je od samog početka uključena u proces primene ove inicijative kao osnove za dalji razvoj informacionog društva i interneta.

Cilj konferencije je da okupi i podstakne sve zainteresovane strane u Srbiji - vladu i njene agencije, ministarstva, regulatorna tela, poslovni sektor i civilno društvo da razmene mišljenja i najbolja iskustva.

Oni, takodje, mogu da predlože nove incijative za poboljšanje razvoja i upotrebu interneta u Srbiji, ali i da razmotre pitanja koja će biti predmet diskusija na sastancima evropskog i svetskog dijaloga o upravljanju internetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: