YouTube sada nudi podršku za 60 FPS live video

YouTube je sa podrškom za 60 FPS video započeo prošlog oktobra, a sada nam popularni video servis donosi i podršku za 60 FPS live video.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 22.05.2015.

23:59

Default images

Igračima je posebno odgovaralo oktobarsko lansiranje funkcije, koje omogućava da gameplay igara bude prikazan u mnogo boljem kvalitetu, a najnovije ažuriranje će YouTube načiniti privlačnijim korisnicima koji streamuju igre.

Ovaj novi frejmrejt za prenos sadržaja uživo radi samo u HTML5-kompatibilnim browserima i trenutno je u ranoj preview fazi. Uređaji koji nisu u stanju da prikazuju 60 FPS će video prikazivati u 30 FPS kvalitetu. YouTube će enkodirati streamove u 720p60 i 1080p60. HTML5 playback je takođe predstavljen za YouTube live stream, a promena korisnicima omogućava da uživo prenose i reprodukuju prenos u duplim brzinama, kako bi došli do narednog segmenta uživo.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: