Jutjuberi su nove zvezde Balkana

Drugi po redu Balkan Tube Fest, koji je održan ovog vikenda u Sava centru, ugostio je blizu 12.000 posetilaca, mahom velikih fanova YouTube zvezda regiona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.10.2016.

09:16

Jutjuberi su nove zvezde Balkana

Tokom subote i nedelje, na velikoj sceni, kao i tokom propratnog programa, prodefilovalo je čak 150 tjubera koji na svojim kanalima imaju po više stotina hiljada pratilaca.

Stotine mladih je čekalo u redovima za potpisivanje autograma ili fotografisanje sa svojim herojima sa interenta, dok je ostatak publike obilazio zabavni sadržaj u foajeu u vidu arkadnih igara, stonog fudbala, foto kabine i Guitar Hero-a.

Finale ovogodišnjeg festivala je ovekovečeno u dodelama nagrada za najbolji kanal, klip, pesmu... Nakon dodele prikazan je film "Ko je najbolji jutjuber" i time je ovogodišnji festival završen.

"Veliko interesovanje koje je vladalo za ovaj dvodnevni festival svedoči o ogromnom značaju celokupne YouTube regionalne scene", izjavila je organizatorka festivala, Mirjana Vladisavljević. .

"Milioni pratilaca, milijarde pregleda, sponzori koji polako u sve većoj meri prepoznaju važnost tih online ličnosti kao i ekstatični fanovi, dokaz su jednog velikog komunikacionog potencijala, kao i promene celokupne ekipe 'zvezda' kod mladje publike. Mnogi ne shvataju YouTube, ali je suština da jedni druge pokrećemo, činimo boljima, promovišemo druženje i edukaciju što je ovogodišnji festival demonstrirao na najbolji mogući način".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: