Ovako izgleda novi mod za Battlefield V

Electronic Arts i DICE počinju da promovišu nadolazeći Firestorm mod igranja u Battlefield V, pa svaki dana otkrivaju po neki novi detalj o tom Battle Royale modu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2019.

13:50

Ovako izgleda novi mod za Battlefield V
Printscreen YouTube/Battlefield

Sada smo dobili i gejmplej trejler koji nas bolje upoznaje sa borbom do poslednjeg čoveka koja nas očekuje, a imamo prilike da vidimo i samu mapu i lokacije koje ona nudi, kao što su bunkeri i ressuply stanice koje kriju vredna vozila i oružja.

Ova 10 puta veća mapa od najveće koja je već dostupna u Battlefield V nosi raznovrsne biome i čak 17 različitih vozila sa kojima ćemo bežati od vatrene stihije, a tu su i traktor, amfibije i helikopter.

Kada smo već spomenuli vatrenu stihiju, ona je odlično odrađena pa će tako sve pred sobom sravniti sa zemljom i u videu se može videti kako ruši kuće.

Firestorm mod postaje dostupan za igranje od 25. marta, a već sada možete preuzeti apdejt koji osim ovog mod donosi i brojne druge promene u sam Battlefield V.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: