Evo kako Metro Exodus izgleda u ray-tracing izdanju

Prošlog meseca smo na Gamescom sajmu imali prilike da vidimo predstavljanje najnovije generacije grafičkih kartica od strane kompanije Nvidia koje sa sobom donose fenomenalnu ray-tracing tehnologiju sa visokim nivoom detalja.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 23.09.2018.

20:05

Default images

Tada je bilo prikazano nekoliko igara na svega par trenutaka, a sada je to nadoknađeno objavljivanjem videa koju u trajanju od 6 minuta prikazuje sve čari nove tehnologije u igri Metro: Exodus.

Ovaj demo je napravljen pomoću RTX 2080 Ti grafike u beta verziji igre, a u njemu pratimo i objašnjenja od strane developera kako je sve to napravljeno i kako funkcioniše za neverovatan nivo detalja.

Moramo priznati da će lutanje po postapokaliptičnim bespućima u Metro: Exodus biti izuzetno realistično, a šta čeka Artjoma u novim avanturama otkrivamo tek 22. februara, kada igra postane dostupna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: