Nakon uspešne video igre, snima se film Rainbow six

Dok Rainbow Six Siege postiže neverovatne rezultate i predstavlja jednu od najuspešnijih Rainbow Six igara u istoriji, izgleda da je pravo vreme da se to “unovčni” i snimanjem filma po ovom kultnom serijalu, odnosno, da budemo precizniji, po Rainbow Six knjigama Toma Klensija (Tom Clancy).

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

21:48

Nakon uspešne video igre, snima se film Rainbow six
Foto: Gettyimages

Parva na snimanje filma je kupio studio Paramount Pictures, na osnovu Rainbow Six knjige, a prema izveštajima, glavnu ulogu u filmu će imati Majkl Džordan (glumac), poznat po ulozi glavnog negativca u Crnom Panteru, Fantastičnoj Četvorci i drugim filmskim ostvarenjima.

On će igrati ulogu bivše mornaričke foke, Džona Klarka, koji važi za glavnog čoveka i kreatora Rainbow Six jedinice. Upravo to će i biti priča filma, pratiće Klarka u ranim početnim fazama kreiranja ove čuvene antiterorističke jedinice.

Osim Rainbow Six filma, snimaće se i film Without Remorse (takođe po istoimenoj knjizi Toma Klansija), iz istog univerzuma, gde će glavnu ulogu takođe imati Majkl Džordan u ulozi Džona Klarka, ali ovde će fokus biti na samim korenima Klarka, pre formiranja Rainbow Six odreda.

Ovo će biti prvi put da Klarka glumi tamnoputi glumac, jer se u ranijim filmskim ostvarenjima ovog karaktera igrali Viliem Dafo i Lijev Šrajber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: