The Culling uplovio u F2P vode VIDEO

Nakon fijaska katastrofalnih razmera koji je The Culling 2 doživeo pri izlasku, koji je doveo do toga da igra bude ugašena nakon samo nedelju dana od pojavljivanja, studio iza ovih naslova je seo i dobro razmislio šta je i gde pogrešio i rešio da preuzme radikalne mere kako bi spasio šta se spasiti može.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 18.09.2018.

16:08

The Culling uplovio u F2P vode VIDEO

Osim pomenutog gašenja dvojke, vrlo brzo je najavljeno i prelažnje originalnog The Culling u f2p format monetizacije i dalja jaka podrška ovom naslovu koji je zapravo imao solidnu bazu fanova i zanimljiv gejmplej.

Taj prelazak se ovog vikenda i zvanično desio, tako da je igra sada potpuno besplatna za igranje uz kozmetičke mikrotransakcije unutar igre.

Studio XaviantLLC obećava i gomilu novina, stalnog balansiranja i inovacija za originalnu igru, kako sada pri samom lansiranju F2P formata, tako i u budućnosti, piše Play.

Sudeći po reakcijama igračke baze, ono što developeri trenutno rade je veoma pozitivno prihvaćeno i čini se da su iskreno naučili na svojim greškama, te žele da od originalne igre naprave najbolje moguće iskustvo i “krenu ispočetka”, no ostaje nam samo da vidimo kako će se to sprovesti u praksi i da li će igra uspeti da povrati igrače i pre svega poljuljano poverenje postojeće zajednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: