Prvi pogled na Dying Light 2

Nastavak odlične parkur zombi akcije Dying Light, najavljen je na ovogodišnjem E3, kada je i otkriveno da je Kris Avelon jedan od ključnih ljudi zaduženih na priči.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 11.07.2018.

08:12

Prvi pogled na Dying Light 2

Danas imamo prilike da bacimo prvi pogled na gejmplej igre, ali i čujemo štošta zanimljivo i razne glavnog dizajnera igre, Timona Smektale, sa kojim je ekipa iz Digital Foundry imala prilike da razgovara, piše Play.co.rs

Pa tako saznajemo da je ovo prva igra iz Techland studija koja koristi potpuno novi endžin, odnosno njihov preko 15 godina star (i naravno višestruko modifikovan) Chrome odlazi u penziju, i predstavljen je novi, C endžin, koji će omogućiti igrati ono što joj treba u vidu glatkog parkur kretanja, gusto naseljenje evropske arhitekture i novih finih animacija potrebnih zarad proširivanja narativa, jer će nastavak biti daleko dublji i odnosu na prvi deo, pa nas otuda i ne čudi angažovanje Avelona, koji je pomogao da se izgradi svet igre i njene frakcije.

Bilo je priče i o novom AI i načinu prirodnog ponašanja karaktera u igri, bilo u borbi, bilo van nje, a saznali smo i to da li će igra na konzole stići u 60 ili 30 frejemova. Ovo je jedna od retkih zombi igara kojoj se veoma radujemo, a ukoliko i vi spadate u iste, obavezno pogledajte desetak minuta snimka ispod, veoma su interesantni i donose nam prve kadrove iz igre, koji izgledaju fenomenalno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: