Prešao Oblivion za svega 3 minuta i 20 sekundi

Kao što možda znate, u toku je događaj pod nazivom Summer Games Done Quick, koje se tradicionalno održava svakog leta (i zime), gde poznati speedrun igrači strimuju po ceo dan i pokušavaju da obore rekorde u svojim igrama i pri tome prikupljaju novac za dobrotvorne svrhe.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

21:05

Prešao Oblivion za svega 3 minuta i 20 sekundi
Foto: Youtube Printscreen

Speedrunner pod imenom GarishGoblin uspeo je pre par dana da napravi novi svetski rekord u prelasku čuvenog četvrtog dela u Elder Scrolls sagi, Oblivion. On je to učinio za neverovatnih 3 minuta i 20 sekundi! Naravno, ovde je u pitanju takozvana “by any means” kategorija, gde je dozvoljeno da se koriste gličevi i “prečice” unutar same igre, ali se igra ne sme modifikovati sa strane, odnosno igra se samo u originaloj verziji, piše Play.co.rs

Takođe, u prelazak se računa samo aktivno vreme u igri, ne i ekrani sa učitavanjem, jer oni zavise od faktora na koje igrač ne utiče.

Verovatno se pitate kako je neko kog đavola prešao kraj za 200 sekundi u igri koja nudi skoro 100 sati raznog sadržaja? Pa, prostom metdom zloupotrebe “rupa” u igri, koje omogućavaju da se odmah dođe do ključnih momenata i igra natera da aktivira završni sadržaj.

Kako to sve izgleda, možete pogledati u vidu ispod, koji je i zvanično registrovan kao najbrži prelazak Obliviona do sada. Inače, isti ovaj momak drži svetski rekord i u prelasku Obliviona na “normalan” način, koji je takođe zadivljujuć i iznosi 26 minuta i 50 sekund

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: