Fanovi otkrili sakrivene kodove u Death Stranding trejleru

Da Hideo Kodžima voli da bude kriptičan i da šalje subliminalne poruke, opšte je poznato, pa zato fanovi svaki njegov potez i novi materijal analiziraju do najsitnijih detalja, te je tako bilo i sa poslednjim trejlerom, koji smo imali prilike da vidimo na E3.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

22:00

Fanovi otkrili sakrivene kodove u Death Stranding trejleru

Prošlo je desetak dana i zahvaljujući internet detektivima konačno je otkrivena tajna trejlera, koja se nalazila u ogrilici koju na njemu nosi Lindsi Vagner (Lindsay Wagner), čiji je karakter premijerno prikazan u tom trejleru.

Naime, ukras ogrlice ima čovore koji su veoma slični drevnoj veštini komunikacije poznatoj kao kipui, koja se zasniva upravo na čvorovima, a koju su koristile civilizacije Anda, i gde svaki čvor ima svoje značenje, piše Play.

Neko je uspeo da dešifruje značenje tih čvorova na ogrlici, i ispostavilo se da je u pitanju melodija pesme Give Me An Answer, islandskog benda Low Roar, sa kojim Kodžima sarađuje već neko vreme, nakon što je sasvim slučajno saznao za njih i oduševio se njihovom muzikom, pa je tako njihovu pesmu koristio i za E3 2016 trejler.

Pesmu i spot možete videti dole, pa sami izvedite zaključke kako i na koji način može biti povezana sa Death Stranding. Spot je izašao leta prošle godine, a režiser spota, Dilan Marko, je rekao da je bio veoma inspirisan Death Strandingom, zato što je znao da bend puno znači Kodžimi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: