Bez ekrana sa učitavanjem u Cyberpunk 2077

Pošto je Cyberpunk 2077 zvanično predstavljen na E3 sajmu, sada nam gotovo svakoga dana stižu informacije koje otkrivaju detalje o futuristučkom svetu igre, kao i neke tehničke karakteristike.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 22.06.2018.

08:00

Bez ekrana sa učitavanjem u Cyberpunk 2077
Foto: Youtube Printscreen

Tako sada saznajemo da ćemo Night City u igri istraživati slobodno i bez dosadnih ekrana sa učitavanjem(loading screen) pri prelasku iz oblasti u oblast, koje viđamo u mnogim igrama sa otvorenim svetovima, piše Play.co.rs

Ovo je otkrio jedan od dizajnera, Kajl Rouli, koji je na Discordu rekao da sem inicijalnog učitavanja kada se igra pokrene igrači neće nailaziti na ekrane sa učitavanjem.

Lepo je videti da se developeri trude da nam donesu što bolje iskustvo u ovaj miks RPG-a i pucačine iz prvog lica.

Cyberpunk 2077 je još uvek bez datuma izlaska ali CD Projekt Red planira da je donese na tržište za trenutnu generaciju konzola, što znači u naredne dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: