The Last of Us prodat u preko 17 miliona primeraka

I više nego fantastična Playstation ekskluziva, The Last of Us, je tokom svojih pet godina postojanja zauzela posebno mesto u srcima fanova, a o tome da je stigla do mnogih najbolje govori činjenica da je prodata u preko 17 miliona primeraka.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 17.06.2018.

22:33

The Last of Us prodat u preko 17 miliona primeraka

Peta godišnjica se pada baš 14. juna, kada se The Last of Us prvi put pojavio za Playstation 3 2013. godine, a kasnije je izašla i za konzolu trenutne generacije.

The Last of Us je ubrzo nakon pojavljivanja prikupio brojne pohvale od strane kritike i od fanova, zbog čega je studio Naughty Dog postao još zvučnije ime u gejming industriji, piše Play.

Mnogi ćemo The Last of Us pamtiti po fantastičnim momentima koji su nam pruženi, ali sada dolazi vreme i za neke nove, pošto uveliko teče rad na drugom delu koji je sudeći po trejleru prikazanom na E3 sajmu poprilično brutalno dobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: