Humble Bundle nudi Destiny 2 za svega 12 dolara

Humble Bundle nas redovno čašćava besplatnim igrama, a od svake kupovine deo novca izdvaja u humanitarne svrhe, do sada je donirano 125 miliona dolara, a još jedna pogodnost je Humble Monthly.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 05.05.2018.

20:15

Humble Bundle nudi Destiny 2 za svega 12 dolara
Foto: YouTube screenshot

Ovaj program svakog meseca pretplatnicima za svega 12 dolara donosi gomilu igara sa znatno većom vrednošću i 10% popusta na sve ostale kupovine. Ova prodavnica je otkrila da će glavna svezda za naredni mesec biti upravo Bungieva pucačina – Destiny 2 – koja za kupovinu na drugim prodavnicama košta punih 60. Ova igra je već sada dostupna za preuzimanje i aktivaciju na Battle.netu po ovoj nižoj ceni.

Ovog meseca je pred nama i Warmind ekspanzija za Destiny 2, tako sa mislimo da je ovo i jedan od razloga zašto je igra završila na Humble Monthly, da potencijalno privuče nove kupce za ekspanziju.

Ako već duže vreme merkate Destiny 2 sada je odlična prilika da je kupite preko Humble Bundle, a kasnije će biti dodato još igara u mesečni paket, kao i uvek do sada.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: