Ovako izgleda Half-life 2 sa modernom grafikom u Unreal 4 edžinu

Half-Life 2 se pojavio pre 14 godina kada je ubrzo stekao kultno mesto u geming industriji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 01.05.2018.

11:10

Ovako izgleda Half-life 2 sa modernom grafikom u Unreal 4 edžinu
Printscreen YouTube/Vergil

Fanovi još uvek željno iščekuju treći deo, a neki su čak i sami počeli da prave alternativne priče, dok je moder Vergil počeo da radi na Half-Life 2 rimejku u Unreal 4 endžinu.

On je za 3-4 nedelje rada verno napravio početak same igre i oblast poznatu kao City 17. On je ovaj nivo rekreirao tako što je originalne assete iz Source edžina ubacio u Unreal 4 i obradio ih je sve dok nije stigao do zadovoljavajućeg efekta, piše Play.

Ispod možete pogledati kako izgleda prvih 4 minuta rimejka, a Vergil obećava da će nastaviti da sa radom , pošto u ovo modernizovano okruženje treba da donese i ne-igrive karaktere i neprijatelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: