Login: Veliki događaj za sve ljubitelje gejminga

U Belexpocentru u Beogradu će 28. aprila od 10 časova biti održan LOGIN, veliki gejming događaj koji će na jednom mestu okupiti sve ljubitelje najnovijih tehnologija, virtuelne realnosti i video igara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2018.

14:40

Login: Veliki događaj za sve ljubitelje gejminga
foto: promo

LOGIN počinje u subotu 28. aprila i trajaće do nedelje 29. aprila. Ovo je prvi u nizu Login događaja, koji će biti posvećen svim ljubiteljima video igara, računara i prateće oprema, konzola, gedžeta, youtube-a i e-sporta.

Organizovani su i mnogobrojni turniri u svetski poznatim video igrama – Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 18, TEKKEN 7, PUBG i Arena Of Valor, u kojima će posetioci biti u prilici da pokažu svoje sposobnosti i osvoje vredne nagrade. Ukupna vrednost nagrada koju pobednici mogu osvojiti je veća od 6.000 dolara! Pored turnira, biće organizovane i brojne aktivacije, druženje sa popularnim jutjuberima i poseban deo za odmor, kako bi svi prisutni mogli da se zabave i razmenjuju svoja znanja i iskustva.

Ulaz na događaj je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: