Gwent dobija značajan redizajn pre izlaska

CD Projekt Red vredno radi na AAA projektima, pre svega mislimo na Cyberpunk 2077, ali i Gwent, spinoff igra iz The Witcher serijala, redovno evoluira i dobija nove pakete sadržaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 17.04.2018.

14:55

Gwent dobija značajan redizajn pre izlaska

Sada, developeri najavljuju potpuno novu fazu u razvoju igre koja će trajati čitavih 6 meseci, simbolično nazvanu Homecoming, zato što će sa njenim završetkom ova kartična igra napustiti beta fazu testiranja.

Tokom trajanja ove faze ćemo prvo dobiti dva apdejta. Prvi apdejt je sa nama već krajem aprila i on donosi Premijum karte koje nedostaju i skinove za svaku fakciju, dok će majski apdejt biti fokusiran na balansiranje igre, piše Play.

Za 6 meseci razvojni tim ima u planu da Gwent pretvori u pravo bojno polje donošenjem novih mehanika i vizuelnim dodacima, kao i samim proširenjem gejmpleja. Fokus će biti i na progresiji igrača, kao i na povećanju važnosti skilla tokom mečeva. Još jedna stvar koja se odnosi na sam izgled igre je to što je u planu “zamračivanje” atmosfere, kako bi Gwent više odgovarao originalnoj verziji iz Witchera.

Takođe, Thronebreaker kampanja koja je trebala da izađe još krajem prošle godine će svetlost dana ugledati zajedno sa zvaničnim izlaskom Gwenta u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: