Peti Balkan Tube Fest - ovog proleća i u Banjaluci

Nakon što je tri puta do poslednjeg mesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest raste dalje – 28. i 29. aprila Banja Luka će biti domaćin najvećim zvezdama regionalne Youtube scene.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 13.04.2018.

15:21

Peti Balkan Tube Fest - ovog proleća i u Banjaluci
foto: promo

U dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na BTF u Banja Luci. Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i naš najpoznatiji neurohirurg, Prof. Dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Sve informacije i novosti o BTF Banja Luka saznajte na Facebook eventu

i podsetite se kako je bilo prošle godine:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: