Šta donosi WoW: BFA Collector’s Edition?

Kao i sa svakom novom ekspanzijom za WoW, Blizzard je sačekao zvaničnu najavu datuma izlaska da bi objavio šta će se nalaziti u fizičkoj verziji za kolekcionare.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 08.04.2018.

14:30

Šta donosi WoW: BFA Collector’s Edition?

Pored digitalnih sitnica koje su poznate još od ranije i luksuznog pakovanja, ovaj put nas očekuje i novela koja se čita sa dve strane – jedna za Alijansu i druga za Hordu – a u kojoj će se nalaziti i slike icrteži ekskluzivni za fizičku ediciju u tvrdom povezu.

Same priče će se naći na sajtu za besplatno preuzimanje nešto kasnije, verovatno tek nakon izlaska igre. Prethodnih godina se dobijao i CD sa orkestralnom muzikom iz igre, ali kako se vremena menjaju, ovo je sada zamenjeno ključem za digitalno preuzimanje muzike, piše Play.

Na kraju, dobija se i dvostrani metalni novčić, ponovo sa simbolima Horde i Alijanse na svakoj strani. Evo kako će on tačno izgledati: Uz sve to, konačno stiže i usluga koju su fanovi zahtevali već godinama! Naime, igrači koji su ranije poručivali fizičku kopiju Collector’s Editiona su obično imali ključ viška ako žele da ranije pristupe digitalnim stvarčicama ili da čekaju da igra i zvanično izađe kako bi došli do svoje kopije.

Kolekcionari, možete odahnuti, to više neće biti slučaj. Od sada, igrači koji već imaju ranije kupljenu Digital Deluxe verziju igre na svom nalogu, a zatim kupe i fizički Collector’s Edition, mogu taj ključ da zamene za Battle.net Balance u protivrednosti razlike u ceni.

Ali to nije sve – istu stvar mogu uraditi i igrači koji su kupili standardnu verziju igre ranije, a kasnije odlučili za Collector’s; s’ tim što će njihov balans na nalogu biti nešto manji, zbog veće razlike u ceni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: