Sklopite konfiguraciju iz snova uz PC Building Simulator

Ako nemate pojma o tome kako se sklapaju konfiguracije, a želite da naučite, ili jednostavno želite da pokažete svoje umeće i u virtuelnom svetu, onda je PC Building Simulator prava igra za vas.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 29.03.2018.

13:59

Sklopite konfiguraciju iz snova uz PC Building Simulator

PC Building Simulator je od sada dostupan za kupovinu putem Steam Early Accessa i donosi veliki broj licenciranih delova koje proizvode giganti industrije, kao što su Gigabyte, MSI, AMD, Corsair i mnogi drugi.

Pred igračima je Free Build mod u kojem mogu eksperimentisati sa delovima i napraviti pravu zver, a tu je i career mod u kojem ćete voditi sopstveni biznis i obavljati niz poslova. Poslovi će biti raznovrsni, poput sklapanja mašina iz snova vaših mušterija, sitnih popravki i nadogradnji, piše Play.

U svim modovima igranja, hardver poseduje cene slične onima u stvarnom svetu, što igri dodaje određenu dozu realizma, tako da je potrebno paziti da ostanete “u plusu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: