Stiže nova Dosije X igra

Jedna od najpopularnijih serija sa kraja prošlog veka, "Dosije X" (X-Files), koja prati dva FBI agenta u istraživanju nerešenih i paranormalnih slučajeva, je 2016. godine vraćena na male ekrane, a uskoro ćemo avanture Moldera i Skali moći da iskusimo i u video-igri.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

13:55

Stiže nova Dosije X igra

Potvrda da se radi na Dosije X igri dolazi od nikog drugog do kreatora serija, Krisa Kartera, koji je to otkrio u intervjuu za sajt X-Files News.

"Pre neki dan sam se našalio o X-Files mjuziklu, ali se u stvarnosti radi na zanimljivoj narativnoj igri, drugačijoj od one koja je već izašla", preosi Play.

Svega par X-Files igara je izašlo u godinama kada je ova serija bila u jeku popularnosti, ali ova na kojoj se sada radi ima veliki potencijal, pre svega zbog napretka tehnologije, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam to spremaju, pošto za sada samo znamo da će biti sa fokusom na narativ, verovatno slično kao Telltale igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: