Medal Of Honor: Pacific Assault besplatan na Originu

Nakon prilike da besplatno pokupimo horor pucačinu Dead Space, Electronic Arts sada putem On the House programa nudi novu besplatnu igru – Medal of Honor: Pacific Assault – koja već prethodnih godina bila u ponudi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.03.2018.

12:32

Medal Of Honor: Pacific Assault besplatan na Originu

Kao i sa prethodnim ponudama iz ovog programa, nije poznato do kada će igru biti moguće preuzeti potpuno besplatno, tako da je najbolje odmah otići na Origin i igru dodati u biblioteku, nakon čega će ona zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Igra je ostala bez podrške za multiplejer mod igranja, ali je svakako vredi odigrati zbog fantastično singlplejer iskustva koje nas smešta najsurovije bitke Drugog svetskog rata sa visokim nivoom istorijske tačnosti.

Ako niste uspeli da ovu pucačinu ugrabite prethodnih godina, sada trk na Origin i ugrabite je dok je džabe.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: