Call of Duty: Black Ops 4 zvanično predstavljen

Izgleda da je ovaj 8. mart pored Dana žena i dan velikih objava video igara, pošto smo nedavno zvanično saznali da je The Division 2 u izradi, a sada je zvanično predstavljen Call of Duty: Black Ops IIII.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 09.03.2018.

17:45

Call of Duty: Black Ops 4 zvanično predstavljen
Foto: YouTube Screenshot

Igra je otkrivena nakon niza glasina i curenja informacija, bilo slučajnog ili namernog, što znači da je Markus Selars ponovo bio u pravu, a on je čak i predvideo tačno vreme kada će Black Ops 4 biti zvanično predstavljen, i to je pogodio.

Black Ops IIII namerno poseduje ovako napisani rimski broj, što predstavlja varijaciju drugog, nama svima poznatog IV.

Novi deo ultra popularne Call of Duty franšize, na kojem će raditi Treyarch, je predstavljen napetim tizerom koji nas poziva da zaboravimo “sve što znamo”. U tizeru možemo videti razna futuristička vozila i odela, futurističke vojnike i ubistvene dronove, a spominje se i DEFCON 2, što predstavlja stanje visoke vojne pripravnost i slabiji je stepen jedino od prvog.

Igra već ima i potvrđen datum izlaska – 12. oktobar – a detaljno predstavljanje igre će se odigrati na velikom Community Reveal događaju, zakazanom za 17. maj. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: