Kingdom Come: Deliverance prodat u preko milion primeraka

Jedna od najiščekivanijih igara februara meseca, Kingdom Come: Deliverance, je već opravdala tu titulu pošto je za svega deset dana postala platinum, odnosno prodata je u preko milion primeraka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

17:35

Default images

Ovaj uspeh češkog studija, Warhorse, je potrvdio menadžer zajednice na Twitteru. Deliverance je izašao za sve tri platforme – PC, Playstation 4 i Xbox One – ali najbolju prodaju beleži na računarima, pošto je, prema sajtu SteamSpy, na platformi Steam prodato preko 450,000 kopija igre.

Na samom izlasku igrači su se susreli sa brojnim tehničkim problemima i bagovima, za koje smo dobili obećanje da će uskoro biti ispravljeni. Kingodom Come: Deliverance koristi CRY endžin što je jedan od razloga zašto igra prelepo izgleda, ali je ujedno postala i naslednik Crysis igara u smislu zahtevnosti.

Naša recenzija igre stiže sa martovskim izdanjem magazina Play!Zine. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: