The Evil Within 2 sada i iz prvog lica

Jesenas smo pisali o tome kako je otkriven mod iz prvog lica u The Evil Within 2, koji je bio neka vrsta tajne i morao se otključati, i nikom nije bilo baš najjasnije o čemu se radi i da li je služio samo za neko interno testiranje ili je namerno ostavljen kao tajna.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

17:45

The Evil Within 2 sada i iz prvog lica
Foto: YouTube Screenshot

Bilo kako bilo, mogućnost igranja ovog odličnog horora iz prvog lica je sada postala i zvanična, odnosno nije više nikakva tajna koju morate otključati, što je i otkriveno u novom trejleru koji je Bethesda objavila na svom kanalu.

Sada će te sve ove horore i užase moći da proživite još ličnije i prisnije, direktno iz očiju glavnog protagoniste, nama dovoljan razlog da odigramo igru ponovo, taman da još malo bolje razumemo priču.

Naše utiske o igri možete pročitati u recenziji kolege Milana na linku, a trejler koji predstavlja mod prvog lica možete videti ispod (pažnja, ima malih spojlera!) Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: