Besplatna pucačina Gigantic gasi se 31. jula

Free-to-play mešavina hero pucačine i MOBA igara, Gigantic, će zbog neuspeha da se probije na prezasićenom tržištu biti zauvek ugašena 31. jula.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2018.

20:25

Besplatna pucačina Gigantic gasi se 31. jula
Foto: YouTube screenshot

Developeri su naveli da su uživali u podršci fantastične zajednice i da je jako teška odluka da se Gigantic ugasi. “Gašenje Gigantica nije bila laka odluka. Igra je unikatno i uzbudljivo iskustvo koje je obradovalo mnoge igrače. Nažalost, to nije bio slučaj kod velikog broja igrača kao što smo očekivali”

Sa razvojem se već ranije stalo, pošto je igra poslednji mesečni apdejt dobila čak u novembru, a uskoro stiže i taj finalni paket sa sadržajem.

Gigantic je nastao u studiju Motiga, kojeg je još prošle godine ugasio izdavač Perfect World, tako da se može reći da je i očekivano.

Igra je pružala stvarno uzbudljivo iskustvo, o čemu najbolje govore prvi utisci: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: