Ekspanzije za Far Cry 5 igrače vode na Mars i u Vijetnam

Peti deo Far Cry serijala stiže za manje od dva meseca, a kompanija Ubisoft već obaveštava igrače da ne moraju da brinu o sadržaju nakon izlaska.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Nedelja, 04.02.2018.

18:35

Ekspanzije za Far Cry 5 igrače vode na Mars i u Vijetnam
Foto: YouTube screenshot

Za kupce sezonske propusnice ili zasebno obezbeđene su tri ekspanzije, prva igrače vodi u period Vijetnamskog rata, u drugoj će se odvijatu makljaža sa zombijima, a poslednji vodi na crvenu planetu u brobu protiv vanzemaljaca.

Kupcima sezonske propusnice stiže još jedna pogodnost, a to je Far Cry 3 Classic edicija(samo singlplejer) koja je kompatibilna i sa novim konzolama. Far Cry 3 Classic Edition će tokom leta postati dostupna i za zasebnu kupovinu.

Za razliku od DLC sadržaja, radnja u Far Cry 5 se odvija u Montani kojom vlada opasni religijski kult, za kojeg smo više detalja dobili u najnovijem trejleru. Igrači u borbu protiv kultista neće ići sami već će im pomagati ljudi spremni na pobunu i brojne životinje, među kojima su medved i puma.

Far Cry 5 izlazi 27. marta za PC(sistemski zahtevi su tu), Playstation 4 i Xbox One. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: