Battle for Azeroth ekspanzija za WoW izlazi na leto

Dok se neki pitaju gde će na more ili tome slično, jedno je sasvim sigurno – sedma ekspanzija po redu za World of Warcraft, Battle for Azeroth, dolazi baš ovog leta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.02.2018.

20:45

Battle for Azeroth ekspanzija za WoW izlazi na leto
Foto: YouTube screenshot

Blizzard nije istakao tačan datum izlaska, već će stići do 21. septembra, a ekspanzija je već dostupna za prednaručivanje i oni koji to učine dobijaju boost karaktera na 110 nivo, koji se može iskoristiti bilo kad.

U opticaju su dve verzije: Standard, koja košta 50$, i Digital Deluxe edicija sa cenom od 70$. Digital Deluxe verzija donosi dva nova mounta, ljubimca, bonus pakovanje karata za Hearthstone, Starcraft II sprejeve i brojne druge pogodnosti, a kasnije će biti objavljeno i kolekcionarsko izdanje.

Ekspanzija vuče inspiraciju iz WarCraft strategija, tako da će igrači izrađivati armije za bitku protiv neprijatelja, a predstavljeno je i 6 novih rasa, više o Battle of Azeroth se nalazi na ovom linku. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: