Novi Fortnite: Battle Royale mod - samo za proverene snajperiste

Epic Games je u Fortnite: Battle Royale doneo potpuno novi, ali ograničeni mod igranja, sa nazivom Sniper Shootout, u kojem su jedino oružje snajperi a kao dodatno postoje revolveri.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 31.01.2018.

21:32

Novi Fortnite: Battle Royale mod - samo za proverene snajperiste

Poput prethodnih vremenski ograničenih modova gejmplej je ovde dosta izmenjen, sa dosta okršaja na velikim razdaljinama, granata i zamki nema, ali su ostali potrošni materijali (Shield Potion, Bandages) i dalje dostupni.

Mod je već dostupan i za njega nije potrebno nikakvo dodatno ažuriranje, a trajaće sve do 2. februara.

Fortnite je pretrpeo par izmena na mapi, u vidu dodavanja novih lokacija, a ispravljena je i nestabilnost servera zbog kojih igranje nije bilo moguće.

Sa ovakvim modovima igranja, i mogućnošću izgradnje građevina, Fortnite je obezbedio i privlači sve veći broj igrača, a nedavno je objavljeno da je zabeleženo čak 2 miliona igrača u jednom trenutku, čime se smešta odmah iz predvodika Battle Royale igara – PUBG.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: