Veterani Monolitha, Sledgehammera i Viscerala u Avengers projektu

Crytal Dynamics i Square Enix ozbiljno shvataju potencijal koji pruža The Avengers projekat, najavljen pre tačno godinu dana, te su za rad na njemu prikupili veliki broj veterana iz studija Monolith, Sledgehammer i nedavno ugašenog studija Visceral.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 26.01.2018.

20:45

Veterani Monolitha, Sledgehammera i Viscerala u Avengers projektu
Foto: YouTube screenshot

Radu su se pridružili Stiven Beri, poznat po radu na Dead Space serijalu, i ukupno 15 talenata sa iskustvom u radu na Star Wars: Battlefront i Batman: Arkham Origins. A nešto ranije se priključio producent Uncharted: The Lost Legacy, Šon Escajg.

Jedan od predstavnika Crystal Dynamicsa je pored objave da je prikupio veterane industije dodao još i da je napravljen “ogroman pomak u The Avengers projektu koji vodi ka izradi nečega što će sve Marvel fanove učiniti ponosnim”.

Sem trejlera ispod nema mnogo detalja vezanih za The Avengers igru, čak ni okvirnog datuma izlaska, mada je vrlo verovatno da će izaći nakon Shadow of the Tomb Raider. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: