Subnautica – horor preživljavanja i istraživanja morskih dubina

Subnautica je jedna od igara koju mnogi sa velikim očekivanjima dočekuju na početku ove godine. Nakon dugog perioda u Early Access fazi, sada je konačno tu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.01.2018.

21:15

Subnautica – horor preživljavanja i istraživanja morskih dubina
Foto: YouTube screenshot

U pitanju je istraživačko-preživljavačka avantura u duhu survival igara, ali sa svojim originalnim šmekom, zbog čega je i privukla toliku pažnju publike.

Radnja igre se dešava u 22. veku, kada su ljudi već uveliko krenuli da kolonizuju druge planete. Vi kao igrač ste u ulozi jedinog preživelog sa svemirske letelice “Aurora”, koja se srušila na nepoznatoj vodenoj planeti prepunoj života u obliku raznorazne flore i faune. Vaša uloga tu je da preživite i istražite planetu, prateći usput priču same igre.

U tradicionalnom duhu survival igara, sakupljaćete raznolike resurse, praviti i koristiti alate i oruđa, organizovati i širiti svoju bazu, i boriti se sa neprijateljskim okruženjem, a sve u cilju vašeg preživljavanja. Tokom istraživanja upoznaćete bogat podvodni svet ove planete, koji će više biti neprijateljski nego prijateljski, i usput otkrivati detalje glavne priče.

Ukoliko ste ljubitelj istraživanja nepoznatih dubina, ovo je prava igra za vas. Iako sama po sebi igra nije horor, nepoznate okeanske dubine donose sa sobom i razne užase, tako da i jezivih scena neće manjkati, budite upozoreni. Poseban oblik užasa je igrati ovu igru sa VR setom, kao što je HTC Vive, jer igra podržava i virtuelno igranje.

Povodom zvaničnog izlaska igre, studio Unknown Worlds, kreatori Subnautice, je izbacio i ovaj sjajni trejler koji nas bliže upoznaje sa radnjom same igre. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: