The Banner Saga 3 izlazi na leto ove godine

Nakon i više nego uspešne Kickstarter kampanje, u kojoj je za razvoj prikupljeno duplo više od potrebnog, rad na trećem delu Banner Sage odlično napreduje i zbog toga je datum izlaska pomeren za leto 2018. godine, što je znatno ranije nego što je prvobitno planirani decembar.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 25.01.2018.

20:25

The Banner Saga 3 izlazi na leto ove godine
Foto: YouTube screenshot

The Banner Saga 3 je poslednji deo u serijalu koji se pojavio pre 4 godine. Igre pripadaju žanru strategija u realnom vremenu sa akcentom na narativno iskustvo, smešteno u fiktivnom svetu inspirisanim nordijskom mitologijom. Igra je stekla veliko priznanje pubilke zbog odlične priče, fantastičnog vizuelnog stila i muzike.

Developeri iz studija Stoic su započeli serijal video klipova sa kojima opisuju sve ključne karaktere iz ove vikinške sage. Prvi na redu je Fasolt, lojalista, čiji se motivi i stavovi otkrivaju u videu. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: