Metal Gear Survive zahteva stalnu konekciju, čak i u singlplejeru

I Konami se sa svojim nadolazećim naslovom, Metal Gear Survive, pridružio trednu izdavanja survival igara koje zahtevaju od igrača da imaju konstantnu internet konekciju čak iako se igra singlpejer kampanja.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 19.01.2018.

20:45

Metal Gear Survive zahteva stalnu konekciju, čak i u singlplejeru
Foto: YouTube screenshot

Metal Gear Survive će takođe posedovati i ozloglašene mikrotransakcije, preko kojih će igrači kupovati in-gejm valutu i upotrebljavati je isto za kupovinu, ali sada booster pakovanja i drugih nadogradnji.

Konami je u razgovoru za Gamespot objasnio zašto je igri potrebna stalna konekcija i postojanje mikrotransakcija: “Zahtevanje onlajn konekcije u Metal Gear Survive je odrađeno kako bi se sprovela što bolja integracija singlplejera i co-op igranja. Ovo će nam pomoći da nastavimo sa redovnim pružanjem sadržaja i nakon izlaska.”

Nedavno je u javnost izbačen i video koji prikazuje kako izgleda početna misija u kampanji za koju je predviđeno da traje između 15 i 20 sati. Video prikazuje kako izgeda sukob sa hordama zombija i gradnja baza.

Da li je ovo još jedan razlog da se, pored toga što na kormilu više nije Hideo Kodžima, u vazduhu namiriše katastrofa videće se 22. februara, kada MGS izađe za PC, PS4 i Xbox One. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: