Prvi DLC za Assassin’s Creed: Origins stiže tokom januara

Assassin’s Creed: Origins će do kraja januara dobiti prvu ekspanziju po redu, imena The Hidden One’s, sa kojom će doći i besplatni sadržaj za sve igrače.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.01.2018.

20:20

Prvi DLC za Assassin’s Creed: Origins stiže tokom januara

DLC u već veliki Egipat donosi još jednu regiju, a priča će se odvijati nekoliko godina nakon završetka prvobitne priče, gde će se glavni protagonista, Bayek, sukobiti sa Rimljanima, i on će moći da dogura do 45 nivoa.

Što se tiče besplatnog sadržaja, tu je nova misija u znak dolaska prve ekspanzije, novu predmeti su dostupni u Heka loot kutijama, i mogućnost prodaje odela u prodavnicama.

Kompanija Ubisoft je ponovo pokrenula Trials of the Gods, tako da će do 16. januara igrači moći da se sukobe sa Anubisom, a od 23-30. januara dolazi Sobek.

Cena za prvi DLC nije istaknuta u zvaničnoj objavi, ali je sastavni deo sezonske propusnice. Igrače očekuje još i druga ekspanzija, Kletva faraona, koja izlazi u martu.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: