Dostupno prvo poglavlje DLC-a za Wolfenstein 2

Ako se u poslednjih mesec i više dana niste zasitili ubijanja nacista u Wolfenstein 2, pred vama je još novog sadržaja u vidu prvog poglavlja The Freedom Chronicles DLC-a, nazvanog The Adventures of Gunslinger Joe.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

20:10

Dostupno prvo poglavlje DLC-a za Wolfenstein 2

Ovde se nastavlja misija oslobađanja Amerike od nacističkog režima, ali sada u ulozi Jozefa Staliona(ne Staljina), bivšeg ragbi (američki fudbal) igrača koji je bio primoran od strane vladajuće sile da igra (evropski) fudbal. Zbog ovakve povrede časti, Jozef će se probijati kroz mase nacista “od ruševina Čikaga do samog svemira”.

Prvi deo je dostupan za PC i konzole po ceni od 10€ ili kao deo sezonske propusnice koja košta 25€, uz koju igračima kasnije dolaze još dve najavljene epizode, pored nulte, koja je dostupna od prvog dana.

Ako još niste imali prilike da isprobate Wolfenstein II: The New Colossus, prva misija vam je dostupna potpuno besplatno ili možete pročitati recenziju igre. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: