The Witcher 3 dobio Enhanced Edition mod koji menja sistem borbe

Iako su još daleko od zvanične The Witcher 3 Enhanced edicije, pošto je CD Projekt Red zauzet radom na Cyberpunk 2077, verni fanovi ne čekaju, već su uzeli stvar u svoje ruke i napravili Enhanced Edition mod koji donosi velike izmene u borbenom sistemu i alhemiji.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Petak, 01.12.2017.

19:35

The Witcher 3 dobio Enhanced Edition mod koji menja sistem borbe
Foto: YouTube screenshot

Borbena mehanika se znatno razlikuje od vanila verzije igre, pošto više nema autotargeting sistema, dodate su nove animacije, igrači imaju znatno veću kontrolu nad daljinom zamaha mača, nova tehnika odbrane od napada, i potpuno novi statusni efekti vezani za brzinu i štetu.

Značajno su izmenjeni i gejmplej i sam koncept istraživanja pošto više nema graničenja predmeta, karaktera i neprijatelja po nivoima, već sada igrači od samog početka igre imaju sav sadržaj “na dlanu”, dok je u vanila verziji bio zaključan do određenog nivoa. Geralt sada napreduje kroz samu borbu i korišćenje brzih i teških napada, kraftovanja, tako da će u odnosu na ono što igrač najviše koristi dobijati i najviše talent poena, ako najviše vrši brze napade, u tom delu će biti najbolji i imati najviše umeća.

I to je samo delić velikih promena koje očekuju igrače. Mod se može besplatno preuzeti sa sajta Nexus mods, i predstavlja bitan povod da se The Witcher 3 pređe po ko zna koji put. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: