The Bureau: Xcom Declassified besplatan na Humble Bundle

Po starom dobrom običaju, prodavnica Humble Bundle i ove nedelje časti besplatnom igrom, ovoga puta je to taktička pucačina u trećem licu, The Bureau: XCOM Declassified.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

11:54

The Bureau: Xcom Declassified besplatan na Humble Bundle

Kako bi ovu igru preuzeli besplatno, potrebno je da u naredna dva dana, do 2. decembra u 19h po našem vremenu, posetite stranicu igre, dodate je u korpu i prođete čitav proces kupovine, nakon čega na vašu mejl adresu stiže ključ koji se aktivira na Steamu i igra je vaša zauvek.

Radnja igre je smeštena u 1962. godinu, gde čitav svet strahuje od početka novog rata, dok tajna jedinica, nazvana The Bureau, istažuje napade od strane misterioznog neprijatelja.

Igrači se stavljaju u ulogu agenta Kartera, koji daje naređenja i vodi svoju jedinicu u borbu protiv nepoznatog neprijatelja.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: