Assassin’s Creed Rogue stiže na Xbox One i PS4 konzole?

Assassin’s Creed Rogue, jedna od igara u popularnom serijalu koju je većina nekako preskočila, će prema italijanskim izdavačima izaći za Playstation 4 i Xbox One konzole kao Assassin’s Creed: Rogue HD.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Sreda, 29.11.2017.

13:55

Assassin’s Creed Rogue stiže na Xbox One i PS4 konzole?

Twitter profil AccessTheAnimus je pronašao čak tri sajta na kojima je HD verzija dostupna za prednaručivanje, to su ePrice, ReluxShop i Webster.

Cene prednaručivanja se kreću između 30 i 35€, a sajtovi takođe navode različite informacije pojavljivanja igre na tržištu, 15. i 18. mart 2018. godine, što je jako mala razlika i pruža neko okvirno vreme izlaska.

Assassin’s Creed: Rogue je izašao 2014. godine za prethodnu generaciju konzola, a 2015. je ugledao svetlost dana i na PC-u. Rogue služi da se popuni period praznine u događajima između igara, tako što je nastavak AC IV: Black Flag, a predstavlja i uvod u AC III, dok je zadnja misija uvod u Unity.

Priča prati asasina koji je postao templar, Šaj Patrik Kormak, i traga za preostalim članovima bivšeg bratstva koji su ga izdali.

Povod za izradu HD verzije AC: Rogue je vrlo verovatno veliki uspeh Originsa, koji je pokupio pohvale kritike i za sada se dobro prodaje.

Još uvek ne postoji zvanična potvrda izdavača, kompanije Ubisoft, ali je očekujemo uskoro.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: