Isprobajte Project Cars 2 demo

Demo verzije su sve prisutnije u svetu trkačih igara, tako da od danas svako može isprobati besplatnu demo verziju igre Project Cars 2.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

20:10

Isprobajte Project Cars 2 demo
Foto: YouTube screenshot

Demo je dostupan za PC, Playstation 4 i Xbox One, ali isto tako poseduje i sva poboljšanja za Xbox One X i PS4 Pro koja su kreirana od strane developera, studija Slightly Mad, a tu je i VR podrška za PC verziju.

Kako stoji u objavi: “Demo je kreiran i dizajniran na taj način da igrači iskuse šarenolikost trkačke akcije koja postoji u punoj verziji igre i da iskuse zašto je Project Cars 2 jedna od najboljih trkačkih igara godine.”

Akciju će igrači iskusiti uz pomoć tri vozila, Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracan LP610-4 i Formula Renault 3.5 na stazi Red Bull Ring. Demo takođe pruža i tri scenarija, u kojima se igrači susreću raznim izazovima kako bi iskusili realističnu fiziku i realistične vremenske uslove.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: